DKK 662,75 (DKK 658,50 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Citysingler + Tapas

30.03.2017 kl. 18:00 Musikhuset Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 662,75 (DKK 658,50 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Vil du med en tur i Musikhuset og se Citysingler? Nyt show; Taget på Sengen! Det er City Singlers 4. show i rækken. De skønne kvinder tager igen publikum med på en rutsjetur gennem kvinders liv med alle de skønne, kiksede, smukke, uperfekte og frække aspekter. Showet begynder kl. 20.00 og inden mødes vi og spiser en lækker Tapasmenu i Musikhusets Restaurant. Så vi mødes, spiser og hygger - og derefter har vi samlet pladser til showet med Citysingler. Aftenen er for alle aldre, mænd og kvinder!

Pris Billet + billetgebyr til Musikhuset kr. 398,- Spisning kr. 199,- Minglrs gebyr kr. 53,- I alt en pris på kr. 650,-


Dato

Torsdag den 30. marts kl. 18.00


Sted Musikhuset Århus Thomas Jensens Allé 8000 Aarhus C Vi mødes v. Café Johan R (som ligger i Musikhuset) Beregn tid til garderoben, så det er klaret kl. 18.00, hvor vi mødes.


Dresscode Som du synes - jeg tager selv pænt tøj på


Antal billetter Da minglr køber billetter ved Citysingler og de kun kan holde et vis antal billetter hen til os frem til 2 1/2 månede før aftenen - er det Først-Til-Mølle princippet. Dvs. vi skal være hurtig ude med at bestille billetter.


Tilmelding til minglrs tur i Musikhuset Du tilmelder dig ganske simpelt, ved at købe billet her på siden, www.nytaar.com - vælg "Køb billet".


Billetter til Citysingler Billetten du køber her hos minglr indeholder; Showet med Citysingler, Tapasmenu i Johan R. Billetten er eksklusivt Garderobe og drikkelse.


Garderobe Musikhuset har en betjent garderobe.


Afbud Bliver du forhindret kan du desværre ikke få din billet refunderet. Men du er velkommen til at give den videre til en ven.