DKK 814,25 (DKK 808,86 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

SingleSport TRX-forløb

08.11.2016 kl. 19:30 TRX Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 814,25 (DKK 808,86 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Kunne det ikke være hyggeligt at lave noget sammen med andre singler? minglr vil gerne dyrke sport, sammen! Det er nu en gang sjovere at man kan grine og smide en sjov bemærkning til makkeren ved siden af, når man skal give den en skalle med træningen. Derfor introducerer vi SingleSport og i dette forløb er det med træningsformen TRX. Helt enkelt; vi træner 4 tirsdage og slutter af med god mad og hygge! Whats not to like? Træning og hygge!

Info


TRX Aarhus TRX Aarhus ligger på Jægergårdsgade i den ende, som er tættest på havnen. Lokalerne er gamle slagterhal og derfor emmer det af råhed og nostalgi. TRX Aarhus, Jægergårdsgade 152, 8000 Aarhus C . Læs mere på www.trxaarhus.dk/


Dato Tirsdage den 8., 15., 22. og 29. november Afslutning torsdag den 1. december på Grill N Bar kl. 18.30


Antal deltagere Minimum 12 og maks. 20.


Pris - du får: Early Bird: Pris 800 kr. - ved køb af billet inden den 1. oktober. Pris efter 1. oktober; 900 kr. Prisen inkluderer 4xTRXtræning med instruktør i en lukket gruppe, samt afslutning med en 2-retters menú. Derudover kommer du med i en facebookgruppe, kun for deltagere på TRX-forløbet.

Tilmelding til SingleSport - TRX Du tilmelder dig ganske simpelt, ved at købe billet her på siden, www.nytaar.com - vælg "Køb billet".


Billetter til SingleSport - TRX Billetter til TRX-forløbet kan købes indtil der er udsolgt (20 stk.) - dog senest 14 dage før startsdato.


Forløbet Du vil senest en uge før start, modtage en mail med praktiske oplysninger.


Afslutning Som afslutning på forløbet, slutter vi af med en aften, hvor vi spiser lidt god mad og hygger. Dato: torsdag den 1. december kl. 18.30Instruktør Susanne Møller Mathiasen

Læs mere om Susanne herDresscode Træningstøj som sidder nogenlunde tæt til kroppen, shorts, løbebuks osv. Der er ingen muligheder for bad på stedet.

Afbud Bliver du forhindret kan du desværre ikke få din billet refunderet.