DKK 258,75 (DKK 257,54 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Påskefest for singler - nytaar.com

24.03.2016 kl. 22:30 Turbinehallen, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 258,75 (DKK 257,54 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Nytårsfest for singler, som nu afholder Påskefest, er for dig som gerne vil møde nye mennesker i øjenhøjde, elsker at danse, snakke, hygge…Vi har afholdt Nytårsfest for singler de sidste 6 år - og sikken fest! Det hele sker i Turbinehallen, Århus. Er du single - så er du hermed inviteret.

Program Påskefest 2016 - singles only

Flere af nytårsgæsterne har efterspurgt flere singlefester. Derfor denne pragtfulde Påskefest! Festen er kun for singler og alderen ca. 26-56 år. Køb en Early Bird billet inden den 2. marts og spar 155 kr. Vi anbefalder en helaftensbillet, hvor der er mulighed for i ro og mag at lære de andre søde gæster at kende. Dét blir en aften med go´mad, smukke omgivelser, danseglad musik og skønne skønne mennesker. Håber vi ses?

 

Program for Påskefest for singler

kl. 18.00 Ankomst mellem kl. 18.00 & 18.30

  Velkomstdrink

kl. 18.30 Vi sætter os - efter bordplanen

  Velkomst

  3-retters menu

 Herrerne skifter plads undervejs

 

kl. 22.00 Vi åbner dørene for flere singler 

Dj Artur åbner dansegulvet

kl. 22.30 Bandet går på

kl. 00.30 Bandet spiller 2. set


kl. 02.30 Godnat - tak for i aften:)

 

Turbinehallen

Turbinehallen ligger sammen med Filmbyen i centrum, kun 300 m fra busstationen - Kalkværksvej 12, 8000 Århus C.

 

Når du træder ind af den store port og går ned igennem stearinlysalléen, møder der dig et fantastisk og modsætningsfyldt syn. Den store hal med sine rå og bare murstensvægge oplyses af hundredvis af stearinlys, som kaster hyggelige skygger rundt i den gamle hal. Læs mere på www.turbinehallen.dk

 

Dresscode

Dansetøj!


Antal gæster 

Minimum 200 gæster. Vi håber på ca. 300 festglade personer i alt til Påskefest for singler.


Pris

Early Bird: Pris 595 kr. - ved køb af billet inden den 2. marts Pris efter 2. marts; 750 kr. 

Helaftensbilletten inkluderer entré, garderobe, velkomstdrink, 3 retters menu, dans og musik.Ved ankomst kl. 22.00 er Early Bird prisen 195 kr. 

Pris efter 2. marts; 250 kr.

Billetten inkluderer entré, garderobe, dans og musik.


Tilmelding til Påskefest for singler 

Du tilmelder dig ganske simpelt, ved at købe billet her på siden, www.nytaar.com - vælg "Køb billet". Ved tilmeldingen opgiver du din alder - og ved helaftensbilletter placeres du efter alder. Ønsker du at sidde sammen med en ven/veninde angives det med navn + efternavn på alle i feltet "Bemærkning". Et tip til at møde så mange som muligt; kommer I flere sammen, så bliv placeret ved forskellige borde - jo flere kender I til festen/dansen.

Ønsker du at modtage invitationer til fremtidige singlefester, sæt kryds i feltet under tilmeldingen eller skriv en mail til: info@nytaar.com Gå ind på facebook og like + sig ja til notifikationer. Vi skal jo have de søde singler med:)  

Billetter til Påskefest for singler

Billetter til hele aftenen kan købes indtil der er udsolgt (200 stk.) - dog senest tirsdag den 22. marts. Billetter til kl. 22.00 kan købes indtil der er udsolgt - dog senest torsdag den 24. marts. Billetten printes ud, medbringes og vises i døren.  

Seating

For de som ankommer kl. 18.00 er seating som følger: Til festen vil der være en bordplan - som bliver lavet ud fra alder ved køb af billet. Grupper: Kommer I flere sammen og ønsker at sidde sammen, angives navn + efternavn i feltet "Bemærkning". De fleste gæster kommer enkeltvis eller to sammen. Vær opmærksom på; er I 3 eller flere, som ønsker at sidde sammen, vil I blive placeret efter gruppestørrelse og ikke efter alder og køn. Kommer du kl. 22.00 vil du ikke få en bestemt plads - men der vil være plads til at sidde, da mange er på dansegulvet.


Barer

Barerne i Turbinehallen har kapacitet til at servicere alle. Priserne i barene er almindelige barpriser - dog vil der være et tilbud på 3 Somersby eller lignende til 100 kr. Billetprisen er eksklusivt drikkevarer, udover 1 velkomstdrink.

Rygning

Der vil være varmekanoner udenfor - så rygere kan ryge og andre kan få frisk luft.

Garderobe

Vi tager imod din overfrakke i vores bemandende og nummereret garderobe. Udendørs jakker mv. skal opbevares i garderoben.

Drikkelse

Der må ikke medbringes drikkelse ind i Turbinehallen. Hvis dette forekommer bortvises personen øjeblikkeligt.

Afbud

Bliver du forhindret kan du desværre ikke få din billet refunderet. Men mon ikke du har en ven, som gerne vil overtage billetten?