DKK 208,25 (DKK 207,42 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Nytårsfest for singler

31.12.2014 kl. 18:00 Turbinehallen, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 208,25 (DKK 207,42 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Nytårsfest for singler er for dig, som gerne vil møde nye mennesker i øjenhøjde, elsker at danse, snakke, hygge…Vi har afholdt Nytårsfest for singler de sidste 4 år - og sikken fest! Det hele sker i Turbinehallen, Århus. Er du single - så er du hermed inviteret.

Program Nytår 2014 - singles only

Nytårsaften er for singler - alder ca. 26-56 år. Når først du har købt billetten kan du læne dig tilbage - for vi sørger for dig:) Vi placerer dig ved kvinder og mænd på din alder - maden er delux, bandet er fantastisk - en aften kan ikke blive meget bedre:) Er du single? Så er du hermed inviteret.Årets bedste aften i selskab med andre singler fra hele landet. Turbinehallen vil forkæle os med skøn mad og bandet vil spille festlig musik.

 

Program for Nytårsfest for singlerkl. 17.30 Ankomst til nytårsfesten mellem kl. 17.30 & 18.00

 

kl. 18.00 Velkomstdrink og Dronningens nytårstale

 

kl. 18.15 Vi sætter os - efter bordplanen

 

kl. 18.30 Velkomst, 3-retters nytårsmenú inkl. 4 gl. vin

kl. 21.30 Dj Art fra Smilets by spiller op til dans

 

kl. 22.00 Vi åbner dørene for flere singler

 

kl. 22.30 Bandet går på

 

kl. 23.59 3, 2, 1... Godt Nytår!! Vi skåler, krammer og spiser kransekage

kl. 00.30 De sidste gæster ankommer

 

kl. 01.00 Bandet spiller 2. set

 

kl. 03.30 Godnat - tak for i aften:)

 

Turbinehallen

Turbinehallen ligger sammen med Filmbyen i centrum, kun 300 m fra busstationen - Kalkværksvej 12, 8000 Århus C.

 

Når du træder ind af den store port og går ned igennem stearinlysalléen, møder der dig et fantastisk og modsætningsfyldt syn. Den store hal med sine rå og bare murstensvægge oplyses af hundredvis af stearinlys, som kaster hyggelige skygger rundt i den gamle hal. Læs mere på www.turbinehallen.dk

 

Dresscode

Find dit festtøj frem... og sko som kan danse natten lang.

 

Antal gæster

Vi håber, at vi bliver mellem 300-500 festglade personer i alt til Nytårsfest for singler. Så der skulle være nok at danse med!

 

Pris

Pris 1175 kr. Helaftensbilletten inkluderer entré, garderobe, velkomstdrink, 3 retters menu, 4 gl. vin, samt bobler og kransekage kl. 24.00

Ved ankomst kl. 22.00 er prisen 350 kr. Billetten inkluderer garderobe, entré, samt bobler og kransekage kl. 24.00.

Som noget nyt er der 50 billetter til dem som vil springe ind i det nye år derhjemme og ankomme efter kl. 00.30. Pris 200 kr. Billetten inkluderer garderobe & entré.

 


Tilmelding til Nytårsfest for singler

Du tilmelder dig ganske simpelt, ved at købe billet her på siden, www.nytaar.com - vælg "Køb billet".

Ved tilmeldingen opgiver du din alder - og ved helaftensbilletter placeres du efter alder. Ønsker du at sidde sammen med en ven/veninde angives det med navn + efternavn på alle i feltet "Bemærkning". Et tip til at møde så mange som muligt; kommer I flere sammen, så bliv placeret ved forskellige borde - jo flere kender I til festen/dansen.

Ønsker du at modtage invitationer til fremtidige singlefester, sæt kryds i feltet under tilmeldingen eller skriv en mail til: info@nytaar.com

Gå ind på facebook og like + sig ja til notifikationer. Vi skal jo have de søde singler med:)

Billetter til Nytårsfest for singler

Billetter til hele aftenen kan købes indtil der er udsolgt (200 stk.) - dog senest søndag den 28. december, vi var udsolgt i 2011+2012+2013.

Billetter til kl. 22.00 og kl. 00.30 kan købes indtil der er udsolgt - dog senest tirsdag den 30. december.

 

Billetten printes ud, medbringes og vises i døren.

Seating

For de som ankommer kl. 18.00 er seating som følge:

Til festen vil der være en bordplan - som bliver lavet ud fra alder ved køb af billet.

Grupper: Kommer I flere sammen og ønsker at sidde sammen, angives navn + efternavn i feltet "Bemærkning". De fleste gæster kommer enkeltvis eller to sammen. Vær opmærksom på; er I 3 eller flere, som ønsker at sidde sammen, vil I blive placeret efter gruppestørrelse og ikke efter alder og køn.

Kommer du kl. 22.00 eller 00.30 vil du ikke få en bestemt plads - men der vil være plads til at sidde, da mange er på dansegulvet.

 

Barer

Barerne i Turbinehallen har kapacitet til at servicere alle. Priserne i barene er almindelige barpriser - dog vil der være et tilbud på 3 Somersby eller lignende til 100 kr. Billetprisen inkluderer 4 gl. vin under maden, velkomst drink og bobler kl. 24.00.

 

Rygning

Der vil være varmekanoner udenfor - så rygere kan ryge og andre kan få frisk luft.

 

Garderobe

Vi tager imod din overfrakke i vores bemandende og nummereret garderobe. Udendørs jakker mv. skal opbevares i garderoben.

 

Drikkelse og fyrværkeri

Der må ikke medbringes drikkelse eller fyrværkeri ind i Turbinehallen. Hvis dette forekommer bortvises personen øjeblikkeligt. Vi ønsker jo, at alle skal få den skønneste aften - uden at nogen kommer til skade.

Afbud

Bliver du forhindret kan du desværre ikke få din billet refunderet. Men mon ikke du har en ven, som gerne vil overtage billetten?